DANSK INTERNETSALG

Beskrivelse af dansk internetsalg

Dansk Internetsalg med Kaj Sørensen som daglig leder beskæfter sig med alt indenfor biler, både, ejendomme m.m. og den primære salgsfaktor er internettet. Der er til firmaet tilknyttet eksperter indenfor jura, mæglervirksomhed, revision m.m.

Kaj Sørensen´s expertice til primært være på bilområdet, som han har beskæftiget sig med siden 1968. Herudover vil han ligeledes være promotor ved køb og salg af fast ejendom efter mange års virke i branchen, hvor han gennem tiden er blevet opdateret gennem diverse kurser.

Joan Sørensen vil ligeledes være tilknyttet den daglige drift m.h.t. bogholderimæssige opgaver, ejendomshandler, finansiering, leasing m.m.

Det har hovedsageligt været bilhandel med nye og brugte biler, import og export af samme, forsikringsskader, frikørte taxi, dernæst også opkøb af ejendomme, renoveringer, opsplitninger til ejerlejligheder i specielt erhvervsejendomme og meget mere. Vor fornemste opgave er at tilvejebringe et både godt og billigt produkt for både køber og sælger.

Vi har til huse i en gammel smuk renoveret bevaringsværdig bygning med lyse og venlige lokaler på Jægergårdsgade 154 1. sal i Århus (ovenpå Kohalen) lige midt I Aarhus Centrum og tæt ved havnen. Til ejendommen er der fri parkering.

Telefon: 86 22 49 00 Mobil: 20 22 80 90 E-mail er: kontakt@danskinternetsalg.dk

Dansk Internetsalg/Kohalen
 

Dansk Internetsalg · Jægergårdsgade 154, 1 sal · DK-8000 Århus C · Tlf: 86224900 Mob: 20228090 · E-mail: kontakt@danskinternetsalg.dk
Om os | Kontakt os | Auktionsvilkår | Handelsvilkår | Bruger registrering
Powered and created by TC Systems